tiistai 2. kesäkuuta 2015

307vrk & 277vrk täynnä!

Ja jännitys varsinkin ensimmäisenä varsovan tamman puolesta sen kun tiivistyy..

31.5.2015 - 305 vrk
25.5.2015 - 269 vrk
Heippa taas! Jännitys täällä tiivistyy, Ruusalla täysiaikaiseen varsaan olisi matkaa enää 13 vrk! Erityisesti Ruusasta alkaa jo selvästi huomata tukalammaksi käyneen olon - illalla laitumelta talliin päästessään se on selvästi väsyneempi kuin ennen. Aamuisin huomaa kuinka tyttö on yöllä köllötellyt puruissa - mitä se ei ennen ole tehnyt kovin usein. Ruoka on molemmille maistunut melko samalla tavalla kuin ennenkin, eikä nisissä ole tapahtunut ainakaan huomattavia muutoksia. Molempien varsat ovat alkaneet entistäkin liikkuvaisemmiksi, eikä ole enää mikään ihme, jos illalla jompaakumpaa kytätessä huomaa mahan välillä hytkähtelevän selvästi.





Onko teillä mitään arvailuja millaisia varsoja meille tuleekaan putkahtelemaan? Veikkauksia saa heittää kommentteihin! Itse näin vähän aikaa sitten unta, jossa molemmat tamnat varsoivat samaan aikaan :D Ruusa varsoi suloisen, tummanruunikon tammavarsan, joka oli luonteeltaan superkiltti, herttainen ja herkkä. Roosa taas varsoi varsan isän näköisen, jykevän orivarsan, joka oli unessa muistaakseni luonteeltaan todella voimakkaan oman tahdon omaava yksilö :D Saa nähdä, oliko uni enne vai pikemminkin vain toiveajattelua :D

6 kommenttia:

  1. Oi ihanaa, varmaan mahtavaa olla varsaprojektissa mukana! Aika magee että näit untain varsoista, mietippä jos ne on sellasia mistä näit unta, oisko vähän hienoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tää on ollu kyllä ihanaa :) Ja joo, oishan se! :D Suurimpana toiveena ois nyt kumminkin et oisivat molemmat varsat terveitä :)

      Poista
  2. Oi meillekin olisi tullut tänä kesänä varsa, jos kaikki olisi mennyt hyvin.. Innolla kuitenkin odotan näiden syntymistä ♥ Varsat on vain niin ihania! Toivotaan, että kaikki menee näiden kanssa hyvin ja varsat ovat terveitä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, koitatteko tänä kesänä uudestaan? :) Ja niin on, suurin toive nyt onkin, että varsominen sujuis hyvin ja sekä tammat että varsat selviäis terveinä :)

      Poista
  3. Mun veikkaukset:
    Ruusan varsan veikkaukset: saa mustan tamman jolla ei ole muita merkkiä kuin pieni tähti.
    Roosa varsan veikkaukset: saa tumman ruunikon orin jolla on pyrstö tähti ja kaikissa jaloissa pienet sukat

    VastaaPoista

Kommentoithan niin risut kuin ruusutkin asiallisesti! :)